Ciutat

La Crida proposa revitalitzar el Mercat de Campoamor

PROPOSTES CRIDA
Foto dels membres de la Crida després de l'assemblea / David Chao

Revitalitzar els barris del sud és una de les principals propostes de la Crida de cara a les municipals del 28 de maig. Així ho ha explicat avui el partit després d’aprovar en assemblea el programa del proper mandat. La mesura, inclosa dins de les més de 800 plantejades, s’ha donat a conèixer aquest dissabte al Casal Pere Quart. Un procés participatiu que ha durat mesos i s’ha estructurat en sis eixos principals.

Mercat de Campoamor, eix central

“La dinamització dels barris del sud gira al voltant del Mercat de Campoamor”, ha explicat la cap de llista, Nani Valero. Per Valero, la tasca consisteix a donar continuïtat al projecte impulsat durant el mandat del 2015-2019. Amb la nova proposta busquen tornar a posar el tema “sobre la taula”. “És un espai que ha d’estar lligat al producte de proximitat i a un espai de cohesió social”, ha assegurat. Una aposta molt forta perquè “el sud es mereix ser un pol d’atracció de tot Sabadell”.

Una de les altres temàtiques abordades ha estat la municipalització de les escoles bressol. En paraules d’Oriol Rifer, número 3, cal que l’administració pública i l’Ajuntament “garanteixin un bon servei i assegurin facilitats d’accés a tothom més enllà de la seva situació socioeconòmica”.

L’última de les propostes revelades ha estat la transició energètica. “Venim d’un mandat que creiem perdut pel que fa a sobirania energètica”, ha assegurat Anna Lara, número 2. Davant d’això Lara ha assegurat que “calen mesures de base comunitària per fer front a l’emergència climàtica”. En aquest sentit, les propostes de la Crida giren al voltant de “generar mecanismes per cedir sostre públic per accedir a l’energia sostenible”. D’aquesta manera creuen que es podrà “crear comunitats energètiques sostenibles i facilitar accessos econòmics a les famílies”.

Des de la Crida confien a obtenir bons resultats als comicis i “entrar amb força i ganes al govern per millorar Sabadell”, ha asegurat Valero. La resta de propostes es coneixeran les pròximes setmanes. El que ja està confirmat és el seu següent acte. El 14 d’abril, quan se sabran més novetats de la candidatura.

Comentaris
To Top