Ciutat

Nani Valero, cap de llista de la Crida per les municipals

L’actual portaveu de la formació fa el salt a candidata

Foto de grup de Ła Crida / Cedida

La Crida per Sabadell ha fet públic aquest dissabte les 8 primeres persones que conformaran la llista a les eleccions municipals del 2023.  Així doncs, la nou número 1 serà Nani Valero, actual portaveu de la formació, qui ha destacat que volen recuperar l’esperit rebel de la ciutat: “Volem una ciutat per les persones i la volem defensar d’interessos especulatius. És un projecte que ens permet aterrar a la realitat del territori i teixir ciutat a cada barri”. Valero també ha destacat la lluita contra els desnonaments i per la defensa del Ripoll mitjançant “una reindustrialització verda”.

Nani Valero realitzant declaracions / Victòria Rovira

Els altres 8 membres de la llista, que s’ha escollit en un procés participatiu obert a la militància i que ha durat dos mesos, seran Anna Lara, Oriol Rifer, Aurora Murillo, Allan Contreras, Mireia  Duran, Carlos Torres i Pau Avellaneda. La llista completa s’anirà fent pública els pròxims dies.

La formació confia a obtenir uns bons resultats i considera que la llista que presenten ofereix una gran diversitat i coneixement de les diferents realitats i lluites socials de la ciutat.

Comentaris
To Top