Ciutat

Cicle d’entrevistes DS: Tu preguntes, candidats a les eleccions responen

Et convidem a la redacció del Diari de Sabadell a conèixer cara a cara i fer preguntes a candidats a l’alcaldia de Sabadell.

Tens preguntes encara sense resposta de cara als comicis municipals de maig? Tens inquietuds sobre temàtiques de la ciutat o senzillament vols conèixer de primera mà propostes que presenten grups municipals? Doncs tu preguntes i els candidats responen. Vine al Diari de Sabadell a conèixer cara a cara i fer preguntes a candidats a l’alcaldia de Sabadell, que ja afronten de ple la precampanya electoral.

Et convidem a apropar-te a la nostra redacció, a la plaça de Ricard Simó Bach, per conèixer tots els detalls dels programes electorals i per esbrinar quines propostes plantejen els candidats per millorar la ciutat.

El vestíbul del Diari acollirà cada setmana una conversa amb un alcaldable; i després d’una primera entrevista de la mà d’un periodista d’aquest mitjà de comunicació, s’obrirà un torn de preguntes entre el públic assistent a l’acte.

Com queda el calendari?

Encetarà el cicle d’entrevistes Lluís Matas, alcaldable de Junts per Sabadell, el proper dijous 27 d’abril a les sis de la tarda. La següent serà la portaveu de la Crida per Sabadell, Nani Valero, el dijous 4 de maig a les 7 de la tarda. Una setmana més tard serà el torn de Gabriel Fernández, alcaldable d’Esquerra Republicana a Sabadell, concretament dijous 11 de maig a les 7 de la tarda. Finalment, tancarà les jornades l’actual alcaldessa i candidata, Marta Farrés, que contestarà a les preguntes el dijous 18 de maig a les 7 de la tarda.

Comentaris
To Top