Eleccions municipals 2023

Matas defensa la força de Junts després d’un acte a Barcelona: “Som el vot útil”

L’alcaldable sabadellenc va ser el passat dissabte al Parc central del Poblenou en l’acte municipalista del partit

L’alcaldable de Junts per Sabadell, Lluís Matas, va ser el passat dissabte al Parc central del Poblenou en l’acte municipalista del partit que servia per donar el tret de sortida a la campanya electoral. Els postconvergents van reunir a més de 800 candidats de tot el país, amb la presència també dels principals líders de la formació.

El candidat sabadellenc s’ha mostrat convençut que la jornada va servir per evidenciar que Catalunya s’ha de construir des de cadascun dels municipis. “Necessitem que quan es tanquin els col·legis i es comptin vots, la cistella de l’independentisme estigui plena de vots”, ha valorat Matas, que reafirma que “el vot útil és el de Junts”.

Diverses figures del partit

La diada va comptar amb la presència de figures com la presidenta del partit, Laura Borràs, el secretari general, Jordi Turull, a més d’alcaldables com Xavier Trias, que va reivindicar durant el seu discurs la força del partit abans dels comicis. També hi va participar l’expresident del Govern català i eurodiputat, Carles Puigdemont, que va intervenir telemàticament amb un missatge d’unitat abans del 28-M.

En la mateixa línia, Matas es mostra convençut de la recepta per convèncer la ciutadania. “Ens deixarem la pell perquè el 28 de maig el color verd estigui present a tot Sabadell”, garanteix. A més, ha assenyalat el seu paper a l’oposició com a prova de “la bona gestió que hem demostrat a Sabadell, amb una actitud constructiva i positiva” durant aquest últim mandat.

La campanya electoral arrenca oficialment aquest pròxim divendres, 17 dies abans de la cita amb les urnes, en el camí cap a Sant Roc. “Ho farem amb un equip eficaç, honest, preparat, sensible i compromès amb Sabadell i amb Catalunya”, remarca Matas. Al Poblenou, cada vegueria va tenir el seu representant per posar l’accent en el seu territori, amb les intervencions de diversos candidats de Junts.

Comentaris
To Top