Oci i cultura

L’Orquestra Simfònica del Vallès durà Mozart a la Faràndula diumenge

osv farandula

Sota la batuta del director d’origen lituà Julian Rachlin, tindrà com a solista la violinista canadenca Sarah McElravy

L'Orquestra Simfònica del Vallès, en una imatge d'arxiu a Sabadell

L’Orquestra Simfònica del Vallès torna a la Faràndula amb un concert molt especial, diumenge 14 de maig, a les 18 h. En serà protagonista Mozart, cèlebre per la seva habilitat per crear música complexa però bellament estructurada.

Julian Rachlin, en el seu doble vessant de violí solista i director, interpretarà juntament amb Sarah McElravy la composició insigne del geni salzburguès, la Simfonia concertant per a violí i viola. És una obra que exigeix un gran nivell de virtuosisme per part dels solistes. La interpretaran juntament amb la Simfonia en Do, de Marianne Von Martines.

En la segona part del programa, el públic gaudirà de la Simfonia núm. 41 Júpiter, una de les simfonies més imponents i ambicioses de Mozart. Conté algunes de les reflexions més profundes sobre la naturalesa humana com la vanitat, la ira, la tristesa i la joia. La simfonia connecta amb les emocions i les reflexions del compositor.

El concert també se celebrarà dissabte al Palau de la Música Catalana (18.30 h).

Comentaris
To Top