Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dijous 11 de maig del 2023 a Sabadell

La ciutat es troba a les portes de l’inici oficial de la campanya electoral

Aquesta mitjanit arrenca oficialment la campanya electoral. La cursa per l’alcaldia viurà multitud d’actes en què els candidats exposaran les seves propostes per al futur de la ciutat. Aquest dijous tindrà lloc el tret de sortida.

Cada grup municipal marca les seves línies estratègiques, però què és el que realment t’importa a tu? El Diari elabora una enquesta per recollir totes les demandes que teniu i saber què li demanarieu al proper govern municipal.

ENQUESTA | Què demanaries al proper govern municipal de Sabadell?

L’alcaldable d’ERC Sabadell, Gabriel Fernàndez, serà aquest dijous, 11 de maig, a la redacció del Diari de Sabadell, en una entrevista prèvia als comicis. La conversa arrencarà a partir de les 19 h i, com ha passat en les trobades anteriors amb altres candidats, serà oberta al públic.

Vine a l’entrevista a Gabriel Fernàndez (ERC Sabadell) aquest dijous al Diari

DNI, unes quantes mudes i un passatge d’anada. Cada cop són més els sabadellencs que decideixen fer les maletes per viatjar fora del país: segons els darrers registres de l’Idescat que ha recollit l’Observatori del Consell Comarcal del Vallès Occidental, 7.338 persones de Sabadell ara fan vida a altres països.

De Sabadell al món: 7.338 sabadellencs fan vida fora del país

L’Ajuntament de Sabadell ha multat amb 137 euros la dona del carrer de Riego que alimenta centenars de coloms tres cops al dia des de casa seva. La situació ha esdevingut un maldecap infernal per als veïns, que es queixen de la insalubritat de les plomes i dels excrements escampats per tot arreu, a banda del soroll que provoquen les aus. El problema persisteix des de fa cinc anys.

Multa de 137 euros per a la veïna del carrer de Riego que alimenta coloms a casa

La darrera producció de la Fundació Òpera a Catalunya, Il trovatore, va sumar 2.854 espectadors a les tres funcions del Teatre la Faràndula, a finals d’abril. Una estrena fulgurant, fregant el 90% de l’ocupació, abans d’arrencar la gira per set ciutats més: Tarragona, Granollers, Manresa, Sant Cugat del Vallès, Reus, Girona i Vic.

‘Il trovatore’ signa un èxit fulgurant a Sabadell i marxa de gira per Catalunya

Comentaris
To Top