ESPORTS

El CNS cau a l’anada del ‘play-off’ davant l’Eivissa

Els nedadors hauran de guanyar de 3 gols a les Illes per no caure eliminats / Lluís Franco

El CNS haurà de remuntar a Eivissa la propera setmana si vol mantenir vives les seves opcions d’ascens. Els nedadors han caigut per 2 a 4 al Pavelló Nord davant el Gasifred UD Eivissa a l’anada de la primera eliminatòria del play-off a Segona. Tot i  el gran ambient a les graderies, els nois d’Adri Sánchez s’han vist superats durant gran part de l’enfrontament.

Al primer temps, un inici fulgurant dels eivissencs ha obligat Adrià Toledano a lluir-se amb grans intervencions. No obstant això, la insistència ha trobat el premi prop del 8′ de joc quan Buitre ha posat el primer del partit. El cop del gol ha fet despertar el Club que en dos minuts ha capgirat el marcador.

Primer ha estat Quim Gassó i, pràcticament de forma consecutiva, Adrià Termens ha donat l’avantatge als sabadellencs aprofitant una errada en sortida de pilota. S’ha recuperat l’Eivissa i, en una indecisió defensiva, ha signat l’empat a 2 amb un gol d’Iker. Als darrers instants dels primers 20′, tots dos han gaudit d’oportunitats que no han pogut definir amb encert.

A la segona meitat el partit s’ha obert molt més i després d’algunes aturades de mèrit a ambdós costats, Buitre ha retornat l’avantatge visitant al marcador. S’ha intentat refer el conjunt nedador, però la falta de claredat als metres finals ha evitat el gol. Ja als darrers instants, Buitre ha signat el seu hat-trick erigint-se en el botxí de l’equip d’Adri Sánchez i deixant el definitiu 2 a 4.

El CNS viatjarà a les Illes amb l’obligació de guanyar de tres gols si vol superar l’eliminatòria i seguir lluitant per l’ascens. En cas d’empat, seria l’Eivissa qui superès l’eliminatòria per la millor classificació a la lliga regular.

Comentaris
To Top