ESPORTS

El juvenil del Club Natació Sabadell de vòlei es proclama subcampió d’Espanya

Els components de l'equip juvenil rebent el trofeu de subcampions / CEDIDA

Gran èxit. L’equip juvenil masculí de vòlei del Club Natació Sabadell s’ha proclamat subcampió d’Espanya. El torneig s’ha disputat a Castelló i ha tingut un nivell altíssim. L’equip nedador, entrenat per Camilo Caro, ha arribat a la final, després de guanyar tots els partits de la primera i la segona fases, sense cedir un set.

En una semifinal molt dura, el Club Natació va superar per un ajustat 3-2 al Mintonette d’Almeria. A la final s’ha trobat el Costa del Voley de Marbella. El conjunt andalús s’ha imposat per 3-0, tot i que l’equip sabadellenc s’ha posat per davant en el marcador en tots els sets. En el tram final, el Costa del Voley s’ha mostrat superior i ha conquerit el títol estatal. De totes maneres, ha estat un gran èxit la secció del Club Natació Sabadell que demostra el potencial de la base i les garanties de cara al primer equip sènior.

D’altra banda, l’equip masculí aleví s’ha proclamat brillant campió de Catalunya després de guanyar per 2-1 al C.V.Arenys. Ara, el conjunt de Pau Rosell intentarà revalidar el títol de campió d’Espanya, assolit l’any passat.

Comentaris
To Top