Eleccions municipals 2023

La picada d’ullet d’ERC al cant del Barça en el seu nou anunci electoral

ERC ha estrenat nous cartells publicitaris per fer campanya electoral per les eleccions municipals. I ho ha fet amb una picada d’ullet al FC Barcelona i el seu himne, el Cant del Barça. Tot just el passat diumenge els blaugranes van guanyar la Lliga, i els republicans volen emular l’èpica barcelonista i obtenir la victòria en la contesa electoral del 28 de maig.

Cartell electoral d’ERC al nord de Sabadell, a Torreguitart / CEDIDA

L’himne del Barça, obra de Josep Maria Espinàs i Jaume Picas, amb música de Manuel Valls, inspira els cartells d’Esquerra, intencionadament situats al nord i al sud de la ciutat per reforçar una de les idees principals de la seva campanya: el partit té propostes per a tots els barris de la ciutat, siguin on siguin. “Nosaltres fem projectes per transformar Sabadell i impacten a tota la ciutat. El codi postal no pot condicionar el futur de ningú”, va reivindicar l’alcaldable republicà, Gabriel Fernàndez, en la recent entrevista al Diari.

“Tant se val d’on venim, si del sud o del nord. Ara estem d’acord, estem d’acord: guanyem el Sabadell de la gent”, proclamen els rètols publicitaris d’ERC. Mentre que el Cant del Barça en el qual s’inspira aquest anunci diu: “Tant se val d’on venim / si del sud o del nord / ara estem d’acord, estem d’acord / una bandera ens agermana”.

El cartell d’ERC al sud, a Sant Pau de Riu-sec / CEDIDA

El cartell publicitari del nord està ubicat a la carretera de Prats de Lluçanès, a l’aparcament de sorra que hi ha al costat dels Mossos d’Esquadra (Torreguitart). El del sud es troba al costat de la rotonda de l’Ikea, al carrer del Pla de Fonollar de Sant Pau de Riu-sec.

Comentaris
To Top