Ciutat

Ciutadans reclama la Ronda Nord i Sud per “connectar millor a Sabadell”

La diputada Marina Bravo, aquest dijous a Sabadell / D.S.

La diputada al Parlament de Catalunya i portaveu de territori de Ciutadans, Marina Bravo, ha estat aquesta tarda a la Granja del Pas per donar suport a l’alcaldable de la formació taronja, Joan Garcia, i reivindicar la importància de la Ronda Nord i la Ronda Sud, proposta estrella de Ciutadans en l’àmbit de mobilitat. “Estan planificats i tenen reserves d’espai, però no estan sent executats. Servirien per connectar millor a Sabadell amb el seu entorn, així com per a pacificar el centre”.

Bravo també s’ha referit a mesures que poden impulsar la ciutat en l’àmbit ferroviari, com l’ampliació de l’horari de trens i d’aquesta forma millorar la connexió de Sabadell amb Barcelona. Així mateix, Bravo s’ha mostrat convençuda que la candidatura de Joan Garcia serà “decisiva” per a la configuració del pròxim govern.

D’altra banda, Joan Garcia ha repassat algunes de les necessitats del sud de la ciutat, recordant aquelles relacionades amb el mercat i el CAP, “unes propostes que només hem vist en 3D i que ja és hora que siguin reals”. Així mateix, l’alcaldable s’ha referit als problemes de seguretat, ocupació i convivència dels Merinals i Campoamor, on en matèria de seguretat Ciutadans crearà una oficina d’atenció al propietari.

Comentaris
To Top