Eleccions municipals 2023

ERC publica ‘El Diari de la Gent’ per donar a conèixer les seves propostes electorals per Sabadell

ERC ha publicat El Diari de la Gent, un nou format per donar a conèixer les principals propostes de la seva campanya electoral per les eleccions del 28 de maig. S’han editat 50.000 exemplars amb paper reciclat i sense clor. La formació es compromet a fer arribar el diari a tota la ciutat, i també es pot descarregar en PDF.

Alicia Valencia i Gabriel Fernàndez, amb ‘El Diari de la Gent’ al Vapor Turull / AINA TORRES

El diari recull les principals idees incloses en el programa electoral d’ERC, algunes de les quals ja s’han presentat i d’altres que no i s’avancen en aquesta publicació. “És una forma que el votant, l’electorat, el ciutadà, el veí de la nostra ciutat pugui tenir de forma breu, pedagògica, amb imatge i paraula, aquests principals compromisos que, d’alguna manera, resumeixen aquest programa que hem presentat de gairebé 800 propostes”, assegura l’alcaldable republicà, Gabriel Fernàndez.

Algunes de les propostes són la connexió soterrada de la ronda Oest i la carretera de Castellar -subratllant que ERC Sabadell no vol la ronda Nord-, i en superfície proposen fer-hi el parc de Can Deu. Una altra proposta que es presentarà en els pròxims dies i que avança El Diari de la Gent’ és la remodelació de l’amfiteatre del parc Catalunya. Altres propostes ja conegudes són la pacificació de la Rambla entre Lacy i Doctor Robert o la rehabilitació del mercat de Campoamor, entre altres.

ERC ha imprès 50.000 exemplars d”El Diari de la Gent’ / AINA TORRES

La publicació s’inicia amb una carta en què l’alcaldable d’ERC, demana un vot de confiança a la ciutadania per “recuperar l’Ajuntament per a la gran majoria dels sabadellencs” i centrar el consistori a donar resposta “als problemes i necessitats reals”. El diari també compta amb una entrevista a la sabadellenca i expresidenta del Parlament Carme Forcadell, que afirma que “a Sabadell, l’única alternativa és Esquerra Republicana”.

Comentaris
To Top