Ciutat

FOTOS | La cursa Sabadell Corre pels Nens i Nenes aplega 3.400 corredors

6a cursa sabadell corre pels nens

La cita solidària d’enguany de la cursa Sabadell Corre pels Nens recull fons per a la salut mental

El Parc Taulí i els seus voltants s’han omplert aquest diumenge de solidaritat. I és que milers de corredors s’han reunit per participar en la 6a edició de la cursa Sabadell Corre pels Nens i Nenes. Una cita que enguany s’ha enfocat en les malalties mentals pediàtriques i que, segons l’organització, ha reunit gairebé 3400 corredors. Una marea rosa-com la samarreta d’aquesta edició, que ha omplert els carrers del centre de la ciutat per una bona causa.

6 anys d’experiències

De bon matí un ambient festiu i esportiu ha envaït l’espai. I és que la Sabadell Corre pels nens és una cursa on tothom guanya com bé ha expressat Țoni Valverde, organitzador de l’esdeveniment. “Estem molt agraïts, que després de 6 anys tinguem més de 3000 participants, 120 voluntaris i tot aquest suport és una gran satisfacció”, ha reblat. Per ell continuar celebrant la cursa té molt mèrit, una iniciativa començada el 2015 amb pocs suports: “Nosaltres venim de no ser ningú, jo sóc fuster i quan vaig començar no sabia ni crear un mail. En tot aquest temps he i hem après molt de totes les famílies i els contactes obtinguts”, ha assegurat.

Suport a la salut mental

Els beneficis obtinguts amb la cursa i les seves activitats es destinaran en aquest cas a la salut mental. Temes com l’autisme, l’ansietat, trastorns de conducta, TCA o prevenció del suïcidi. Aquest últim sent destacat per Valverde: “M’agradaria que es normalitzés, que tothom qui ho pateix pugui demanar ajuda i ser atès amb normalitat. El suïcidi és una de les principals causes de mortalitat entre joves en aquest país i cal treballar molt per revertir-ho”.

Nous horitzons

La Sabadell Corre pels Nens se supera cada any. Valverde ho sap i ho valora. Però pot continuar creixent més? Ell s’ho planteja, vol que continuï creixent. “Estem oberts a tothom qui vulgui sumar, hi pensarem i qui sap si l’any que ve ens sorprenem tots amb alguna novetat”, ha comentat.

Fotos David Chao

6a cursa sabadell corre pels nens

6a cursa sabadell corre pels nens

6a cursa sabadell corre pels nens

6a cursa sabadell corre pels nens

6a cursa sabadell corre pels nens

6a cursa sabadell corre pels nens

6a cursa sabadell corre pels nens

6a cursa sabadell corre pels nens

Comentaris
To Top