Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dilluns 22 de maig del 2023 a Sabadell

petit embassat

El Festival Embassa’t ha marcat un cap de setmana ple d’activitats a Sabadell

Sabadell ha viscut un cap de setmana màgic, ple de cultura i actes que han donat vida a la ciutat. El plat fort ha estat el Festival Embassa’t, que va tancar aquest diumenge amb una gran afluència al Parc Catalunya.

The Tyets era una de les grans apostes de l’Embassa’t d’enguany i ha complert. El grup mataroní viu el seu millor moment, lidera les llistes musicals, mou masses i encapçala la gran majoria de festivals catalans. Un èxit merescut que enganxa i que s’ha pogut comprovar en un amfiteatre del Parc Catalunya ple a vessar. Al voltant de 3.000 persones van vibrar amb les melodies compostes per Oriol de Ramon i Xavier Coca, els ‘pares’ de la criatura.

El fenomen The Tyets desborda l’Embassa’t

El Parc Taulí i els seus voltants es van omplir diumenge de solidaritat. I és que milers de corredors es van reunir per participar en la 6a edició de la cursa Sabadell Corre pels Nens i Nenes. Una cita que enguany s’ha enfocat en les malalties mentals pediàtriques i que, segons l’organització, va reunir gairebé 3.400 corredors. Una marea rosa que ha omplert els carrers del centre de la ciutat per una bona causa.

FOTOS | La cursa Sabadell Corre pels Nens i Nenes aplega 3.400 corredors

Un any més el centre de Sabadell i l’entorn del Mercat Central s’han submergit en l’època medieval amb recreacions històriques, artesans i paradetes de menjar tradicional. Tot un entorn plenament recreat amb detalls per transportar el públic fins a l’època dels cavallers i els joglars. Tot al voltant d’una 70a de parades i 50 espectacles.

Medievàlia transporta Sabadell a l’Edat Mitjana

El juvenil “A” del CE Mercantil va guanyar al Cornellà al Municipal d’Arrahona-Merinals (2-1) i tanca una històrica temporada amb l’ascens a Divisió d’Honor juvenil. Un equip amb un estil i una personalitat molt marcades pel seu entrenador, Marc Xala, que ha portat al primer juvenil blaugrana de Preferent a Divisió d’Honor amb dos ascensos consecutius.

El CE Mercantil guanya i és nou equip de Divisió d’Honor juvenil

Sabadell inicia una nova setmana en la qual els ruixats seran protagonistes. El mateix dilluns tindrem un dia marcat per la pluja i un cel ennuvolat. Les temperatures se situaran entre els 13 i els 21ºC. De fet, des de primera hora del dia, les precipitacions han mullat els carrers de la ciutat.

PREVISIÓ | El temps a Sabadell: dilluns 22 de maig del 2023

Comentaris
To Top