Vallès

Detenen a Sant Cugat una persona en plena fugida després de robar en un domicili

L’assaltant va ser interceptat a l’estació de Mira-Sol abans de sortir del municipi amb els objectes sostrets

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dia 19 de maig un home com a presumpte autor d’un robatori amb força a l’interior d’un domicili del barri de Can Matas, a Sant Cugat del Vallès. Els agents van ser comissionats a requeriment de la sala central operativa per una activació d’alarma a un domicili. Una vegada al lloc, una patrulla va observar que es tractava d’una intrusió consumada, pels indicis exteriors, i les patrulles van iniciar la recerca a les zones adjacents.

Un caporal del cos va detectar dues persones sospitoses que, en veure’l, s’amagaven darrere d’una columna de l’andana de l’estació de Mira-Sol. Quan es va apropar, aquestes persones van fugir saltant a les vies i el caporal en va poder detenir una. A l’interior de la bossa que duia a l’esquena, es van recuperar diversos objectes que havien estat sostrets instants abans a l’interior del domicili, a més de guants, passamuntanyes i altres objectes per cometre els fets.

En el marc de la seva detenció, la persona va manifestar que era menor d’edat, un fet que va quedar desacreditat mitjançant una prova mèdica que va certificar la majoria d’edat del detingut.

Publicitat
Comentaris
To Top