Ciutat

Els Ballesteros celebren una multitudinària festa de la Cruz de Mayo

cruz de mayo 2023
La cita ha congregat gairebé 150 persones / David Chao

L’Agrupació Andalusa San Sebastián de los Ballesteros han celebrat aquest dissabte la tradicional festa de la ‘Cruz de Mayo’ també coneguda com la de la Santa Creu. L’acte s’ha dut a terme a la Masia de Can Rull de Sabadell amb l’assistència multitudinària de gairebé 150 persones.

L’esdeveniment ha començat amb una missa romera, acompanyada amb les cançons del Coro Rociero de l’Agrupació. L’encarregat d’oficialitzar la cerimònia ha estat el pare Juanjo, pare de l’església de Can Rull. Posteriorment, els assistents han sortit al pati, lloc on es trobava la creu adornada amb multitud de flors de tots colors. Allà s’ha celebrat la festa d’exaltació, que ha comptat amb balls i cant de sevillanes. L’acte ha finalitzat amb un aperitiu per a tots els assistents.

Joaquín Lesmes, president de l’entitat, ha valorat “molt positivament” les celebracions. “Ha participat molta gent i ha estat una gran jornada de germanor”, ha destacat.

Comentaris
To Top