Vallès

Mor el conductor d’un turisme en un accident a Montcada i Reixac

L’acompanyant ha resultat ferit crític en una sortida de via a la C-33

El conductor d’un turisme de 40 anys i veí de Vic ha mort la matinada d’aquests dimecres a la C-33 a Montcada i Reixac (Vallès Occidental) en un accident, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). A més, un altre passatger que viatjava a l’interior d’aquest vehicle ha resultat ferit crític i ha estat traslladat a l’Hospital Vall d’Hebron.

L’avís s’ha rebut a les 03.19 hores al punt quilomètric 82,6 d’aquesta via, en sentit nord. Per causes que encara s’estan investigant, un turisme amb dos ocupants ha sortit de la carretera i ha topat contra una tanca. Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles de la policia, cinc dotacions dels Bombers i quatre unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

A més, s’ha restringit la circulació en un carril de la C-33 en sentit nord fins a quarts de sis. Amb aquesta nova víctima mortal, ja són 67 les persones que han perdut la vida en sinistre de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Comentaris
To Top