Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimarts 20 de juny del 2023 a Sabadell

En les últimes hores, l’alcaldessa, Marta Farrés, ha presentat el nou cartipàs municipal

L’actualitat política va tornar aquest dilluns a la primera plana informativa. En les últimes hores, l’alcaldessa, Marta Farrés, ha presentat el nou cartipàs municipal que reflecteix les principals línies de treball del nou Govern de Sabadell.

Les novetats: més dones que homes, cinc tinents d’alcaldessa –en comptes de quatre–, la seguretat i l’espai públic com a àrees de primer nivell i una nova regidoria de plagues. S’afegeixen cinc cares noves al Govern, entre les quals hi ha Adrián Hernández, fins fa uns mesos líder de Ciutadans.

El segon govern de Marta Farrés a Sabadell: qui és qui en el nou executiu?

Com ja va passar l’any passat, el teixit d’escoles bressol municipals no ha pogut absorbir el gruix de demandes; i ha deixat a més de 400 famílies sabadellenques en llista d’espera. Un total de 443 famílies s’han quedat sense plaça a les escoles bressol públiques de Sabadell.

La demanda a les escoles bressol municipals creix un 20%

La Policia Municipal de Sabadell va celebrar la setmana passada els seus 175 anys amb diferents actes que van reivindicar el paper del Cos en el desenvolupament de la ciutat. En la cloenda de la commemoració, divendres a Fira Sabadell, diversos agents van ser homenatjats per les seves actuacions en el darrer any. Entre ells, Alex Cabanillas, Eva Bajona i Ricardo Sánchez, protagonistes d’intervencions que van despertar els aplaudiments dels presents.

Les cares de la Policia Municipal de Sabadell: tres històries dignes d’homenatge

A la cantonada de la carretera de Barcelona amb el carrer de Zurbano (Centre), unes restes arqueològiques es mostren descontextualitzades. Es tracta de part del resultat de la intervenció arqueològica de l’antic Vapor de la ‘O’, que després va ser la fàbrica d’Indústries Casablancas SA,i l’Ajuntament de Sabadell preveu senyalitzar-les.

Senyalitzaran les restes arqueològiques de l’antic vapor de la ‘O’ a la carretera de Barcelona

En la presentació oficial de Jaume Milà com a nou director esportiu del Centre d’Esports, ha quedat clar que la configuració de la plantilla 23/24 està totalment condicionada a l’ampliació de capital que pugui fer el nou inversor en els pròxims dies o setmanes. El director general del club, Bruno Batlle, així ho ha reconegut: “per responsabilitat ens toca esperar i saber exactament la quantitat”.

Jaume Milà, pendent de l’ampliació de capital per activar la plantilla del Sabadell 23/24

Comentaris
To Top