Opinió

Una edició digital fantàstica

Àxel Torres, periodista sabadellenc

(Àxel Torres, periodista)

Quan vam saber que ens podíem quedar sense Diari de Sabadell, tots vam projectar un futur en què ens sentiríem orfes. A mi m’havia acompanyat tota la vida, i durant la meva infància era l’única font que informava sobre el Centre d’Esports. Vaig aprendre a escriure cròniques llegint les que Pere Figueras publicava cada dimarts explicant partits que, sovint, no havia pogut veure i que agafaven forma i es dibuixaven a la meva imaginació gràcies a la paraula escrita.

Els temps han canviat, els partits ja s’emeten per Internet i tenim més mitjans a l’abast, però el nou Diari no només va evitar que sentíssim un buit ple de nostàlgia, sinó que es va adaptar als nous temps amb una edició digital fantàstica que ens fa sentir com a casa als que vivim fora de Sabadell i no podem anar al quiosc a comprar-lo.

Us vull felicitar a tots per aquest cinquè aniversari i donar-vos les gràcies per seguir fomentant aquest periodisme de proximitat que és més necessari que mai en un món com el que ens ha tocat viure.

Comentaris
To Top