Opinió

Una mirada nova de la informació i comunicació

[Jordi Obradors, Gerent Sabadell Comerç Centre]

El Diari Sabadell celebra els cinc anys del seu renaixement, de la seva reinvenció, de la seva transformació i podem afirmar, amb la perspectiva que ens dona el temps, que ho ha fet amb èxit, proximitat i compromís, fruit d’una nova mirada, d’una lectura contemporània de la comunicació i de la informació, i d’una gestió empresarial tenaç i amb objectius clars.

Avui, Novapress Edicions s’ha fet gran i sembla que ha sabut llegir amb encert les oportunitats d’un ecosistema de mitjans locals en transformació. Va començar el 2018 amb el Diari de Sabadell, el 2021 es va fer amb el Diari de Terrassa (qui ho hauria dit) i aquest passat 2022, amb el Nació Digital. Tota una proesa empresarial que l’ha portat a fer-se un espai destacat en el món de la premsa local en català.

Des d’aquest espai, vull felicitar tot l’equip de persones que dia a dia feu possible el nostre diari, per la vostra proximitat, amabilitat i empatia, i animo especialment l’equip directiu a continuar treballant per i des del món local, amb proximitat, pluralitat i sensibilitat.

Moltes gràcies i per molts anys!

Comentaris
To Top