Opinió

El Diari de Sabadell i Oncolliga

[Judith Roca, Voluntària d’Oncolliga]

Des de l’inici d’Oncolliga a Sabadell, ara fa 16 anys, el Diari de Sabadell sempre ens ha donat suport i la nova direcció, d’ara fa 5 anys, ha continuat fent-ho. Els agraïm que ens donin difusió de totes les activitats que fem i alhora ens ajuden a donar-nos visibilitat entre la ciutadania. Per a nosaltres és molt important que tothom que ens pugui necessitar sàpiga que hi som.

La nostra finalitat és donar atenció psicosocial gratuïta a persones amb càncer i les seves famílies i fer projectes de prevenció com l’Encomana Salut, que va adreçat al segon cicle de l’ESO, i tot mitjà que ens ajudi amb la seva difusió és benvingut.

Moltes gràcies per ajudar-nos tots aquests anys i els que vinguin!

Comentaris
To Top