Opinió

Un diari confiable i valuós pels sabadellencs

[Lluís Matas, portaveu Junts per Sabadell]

El Diari de Sabadell és la font primària d’informació absolutament imprescindible a la nostra ciutat, la seva presència fa de nexe per unir la comunitat, fomenta el teixit social i implica a la participació de la ciutadania en temes de ciutat.

El nostre diari històricament ha estat sempre un aliat incondicional per promocionar i projectar la ciutat i la marca Sabadell, fent costat a les empreses i comerços. Els veïns i veïnes de Sabadell l’hem buscat als quioscs, a les cafeteries i ara al telèfon o a les tauletes en format digital, per a molts és el primer que fem cada matí. Aquest re-disseny ha actualitzat i modernitzat el diari que -mantenint el seu propòsit com a eina informativa- ha incrementat en compromis i ha ampliat exhaustivament la cobertura de temes de transcendència per la ciutat,  enriquint  l’experiència dels lectors.

Seguiu actuant de control pel bé de la transparència, mantingueu la forma imparcial i justa, i  dediqueu recursos a fer tasques d’investigació sobre temes d’interès local. Els veïns i veïnes de Sabadell demanden mitjants de comunicació independents i rigurosos. Endavant, per molts anys!

Comentaris
To Top