Oci i cultura

El Fresc Festival aixeca el teló amb ‘El Tigre’

el tigre fresc festival

L’obra formada pels sabadellencs Ramon Madaula, director, i l’actriu Mercè Martínez juntament amb David Olivares ha ‘aixecat’ el teló

L'escenari dels Jardinets s'ha omplert per la primera actuació del Fresc d'enguany / Lluís Franco

La sisena edició del Fresc Festival ja és aquí. El cicle cultural de l’estiu per excel·lència a Sabadell ha aixecat el teló aquest diumenge al vespre als Jardinets de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859. L’espectacle encarregat d’estrenar la cita ha estat El Tigre, una comèdia escrita i dirigida per Ramon Madaula i amb dos actors a l’escenari: Mercè Martínez i David Olivares.

Olivares representa el paper d’un coach, un especialista en desenvolupament personal. La seva visió de la vida és molt optimista i sempre té resposta per a tot. A l’altra cara de la moneda trobem la figura de Martínez, que representa una fotògrafa que acaba de patir un desengany amorós i això la fa veure la vida de forma negativa. Un encàrrec de fotografies per a un suplement dominical fa que les seves vides es creuin. I així comencen les rialles.

el tigre fresc festival

Mercè Martínez i David Olivares protagonitzen l’obra de Ramon Madaula / Lluís Franco

Les sorpreses, els consells, la crítica a com afrontar els problemes de la vida i altres situacions es van succeint a dalt l’escenari. Tot en una comèdia molt fresca –com el mateix festival– en què queda demostrat que vendre consells als altres és sempre molt més fàcil que aplicar-se’ls. Les actuacions de Martínez i Olivares captiven el públic des del primer minut.

Estiu als Jardinets

L’obra El Tigre és només el tret de sortida del Fresc. I és que fins al pròxim 13 de juliol una quinzena de propostes, entre teatre, concerts, poesia i monòlegs ompliran d’oci i cultura l’escenari dels Jardinets. Si hi voleu assistir caldrà que us afanyeu, ja que hi ha espectacles en què s’han adquirit un 80% d’entrades, com el de Judit Neddermann (26 juny), Montserrat Martí (5 juliol) i les obres Les bones intencions (27 juny), Agència Matrimonial 7 d’amor (6 juliol) i M’esperaràs? (10 juliol).

Fotos Lluís Franco

el tigre fresc festival

el tigre fresc festival

el tigre fresc festival

el tigre fresc festival

el tigre fresc festival

el tigre fresc festival

Comentaris
To Top