CASTELLAR

VÍDEO | Així són els nous vehicles híbrids de la Policia Local de Castellar

En l’actualitat, el Cos disposa de set vehicles

Els castellarencs s’hauran d’habituar en les pròximes setmanes als nous cotxes de la Policia Local. El cos ha incorporat dos vehicles híbrids a la seva flota. Es tracta de dos cotxes model Ford Kuga que s’uneixen al parc de vehicles de què disposa el cos de seguretat per desenvolupar les tasques de patrullatge.

En l’actualitat, la Policia Local disposa de set vehicles, dos cotxes patrulla, una furgoneta, un tot terreny, un cotxe no logotipat i dues motocicletes elèctriques. El nous vehicles híbrids, que funcionen amb consum combinat de benzina sense plom i electricitat, s’han adquirit mitjançant un contracte de rènting inclòs en un acord marc de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), que preveu la reposició de vehicles cada quatre anys.

La Regidoria de Seguretat celebra que amb aquesta nova incorporació es continua la línia de contractació d’aquest tipus de vehicles, amb l’objectiu de fomentar la mobilitat sostenible. El consistori destaca que el parc de vehicles de l’Ajuntament és sostenible en més d’un 50%, ja que disposa de 18 vehicles elèctrics (cinc furgonetes d’oficis, tres cotxes utilitaris, tres motocicles i set bicicletes), a més d’aquests nous vehicles híbrids de la Policia Local.

Comentaris
To Top