Ciutat

Canvis als col·legis electorals per fer front a les altes temperatures

Les previsions d’altes temperatures per a les eleccions del pròxim 23 de juliol han provocat que l’Ajuntament de Sabadell hagi decidit canviar fins a deu col·legis electorals per “fer més confortable la jornada als membres de la mesa, electors i treballadors de l’Ajuntament”, ha explicat aquest matí la tinenta d’alcaldessa de l’Àrea d’Economia i Serveis Centrals, Montse González.

Per als comicis del pròxim diumenge, on 155.298 sabadellencs estan citats a les urnes, s’han habilitat 58 col·legis i 247 meses electorals, formades per un total de 741 membres. Vint-i-un dels espais disposen d’aire condicionat, i per a la resta, trenta-set, s’ha previst la ubicació de l’espai electoral en llocs que disposin de ventilació creuada o que per orientació siguin els menys calorosos, respectant, però, que compleixin tots els criteris d’accessibilitat. “Farem una bustiada a les zones afectades per aquest canvi d’ubicació. A més, el mateix dia de les eleccions hi haurà panells informatius amb un codi QR perquè tothom sàpiga on ha de votar”, ha afegit.

A tots els col·legis on no es disposa de climatització l’Ajuntament facilitarà ventiladors –se n’han comprat 100–. A més, es distribuiran ampolles d’aigua pels membres de les meses –2,5 litres per persona– i s’intentarà que les neveres que disposen els centres estiguin en funcionament.

Quins son els canvis als col·legis electorals?

  • Escola Ribatallada – Centre Cívic de la Creu Alta – Cal Balsach
  • Escola Samuntada – Escola Oficial d’Idiomes
  • Escola Miquel Carreras – Centre Cívic de Ca n’Oriac
  • Institut Jonqueres – Espai polivalent del Parc del Nord
  • Escola Font Rosella – Centre Cívic de la Concòrdia
  • Escola Arraona – Casal Cívic i Comunitari Sabadell – Arraona Els Merinals
  • Escola Joan Sallarès i Pla – Casal Cívic i Comunitari – Rogelio Soto
  • Institut Ribot i Serra – Casal Cívic i Comunitari – Rogelio Soto
  • Escola Vedruna Immaculada – Biblioteca del Sud
  • Escola Joan Montllor – Escola Agnès Armengol

Canvis en els col·legis: consulta el cens per saber si has d’anar a un altre centre el 23-J

Comentaris
To Top