ESPORTS

VÍDEO | De la Cruz es retira del Tour per lesió

El sabadellenc ha patit una forta caiguda. /Astana

David de la Cruz s’ha hagut de retirar del Tour de França després d’una aparatosa caiguda al tram inicial de la 12a etapa. Un fort cop al colze ha obligat els serveis mèdics a intervenir i fins i tot evacuar el sabadellenc en ambulància. D’aquesta manera, s’acomiada de la Grande Boucle a l’equador de la competició i en el seu millor moment des que va començar la cursa.

Fins ara, De la Cruz havia anat de menys a més al Tour. Després d’un inici dubtós amb caiguda inclosa en la segona etapa, el sabadellenc havia trobat el seu millor nivell fregant fins i tot el triomf a la 9a etapa, a l’ascens del Puy de Dome, i entrant al top40 a la general. Avui, quan intentava unir-se a l’escapada, en un nou intent, ha patit l’infortuni que posa fi al seu Tour 2023.

Vol estar a La Vuelta

Malgrat la caiguda i els clars signes de dolor, després de les primeres exploracions no s’ha apreciat cap trencament. No obstant això, ha rebut punts de sutura al colze dret, a més de patir contusions al mateix colze, l’ombro dret i la zona esquerra del maluc. Als canals oficials d’Astana, el seu equip, De la Cruz s’ha mostrat decebut: “Estic trist per haver de deixar el Tour d’aquesta manera i més després de l’esforç que he fet per competir per guanyar una etapa. Així és la vida, ara estic trist, però estaré amunt aviat”. El sabadellenc també s’ha posat com a objectiu arribar a la Vuelta, que comença el 16 d’agost: “El que he pensat quan anava cap a l’hospital és si estaria bé per la Vuelta, després de les exploracions és l’objectiu que em marco.”

Comentaris
To Top