ESPORTS

El Club Natació de vòlei aposta per la continuïtat dels tècnics sèniors

El conjunt femení no vol patir tant com la passada temporada per assolir la permanència / D. Chao

Continuïtat. El projecte esportiu de la secció de voleibol del Club Natació Sabadell que presideix Òscar Llagostera aposta per l’estabilitat i la millor manera de demostrar-ho ha estat la renovació dels tècnics dels equips sèniors, Roberto Pozzato (masculí) i Xavi Perales (femení).

“Estic molt content de la renovació perquè és una conseqüència de la bona temporada anterior, tant en l’equip sènior com en la Base. Penso que els equips del planter van completar un any històric en les diferents categories”, subratlla Roberto Pozzato. Això és una motivació i també un repte de futur: “ens obliga a mantenir un nivell molt alt i també volem ser més ambiciosos amb el sènior. Aquest és el missatge que he transmès als jugadors. L’objectiu és la permanència, però mirant més amunt i consolidar-nos a la SuperLliga2”. Es manté el bloc amb un parell d’incorporacions.

El femení va patir fins a l’última jornada per mantenir-se a Primera Nacional. El tècnic Xavi Perales espera “millorar el nivell per lluitar en una zona més còmoda de la taula, però els objectius s’han de replantejar sobre la marxa”.

Reforços de casa i de fora

Perales valora la “gran feina que fa el club en categoria femenina” i precisament, alguns dels reforços arribaran del júnior i juvenil de casa. “S’està treballant bé i tenim una gran base que s’ha d’aprofitar”. També han fitxat dos centrals i dos atacants de punta “per compensar l’equip en alguns rols que ens permetran tenir més qualitat”.

Comentaris
To Top