SAPS ON ÉS...

Saps on és… la casa del Ratolinet Pérez a Sabadell?

Des de fa una mica més de quatre anys, Sabadell té una casa del Ratolinet Pérez i la Fada de les Dents entre els seus carrers. La seva arribada a la ciutat la va facilitar l’Agrupació de Pessebristes, i disposa d’una bústia que permet que els infants entreguin les seves cartes d’agraïment al ratolinet i a la Fada de les Dents.

La casa del Ratolí Pérez i la Fada de les Dents, al carrer de la Borriana / D.S.

La caseta del ratolí i de la fada és al carrer de la Borriana, 15 (Centre), a la façana posterior de l’Acadèmia Catòlica, seu de diverses entitats, una de les quals és la dels Pessebristes. La bústia ha estat malmesa en diverses ocasions i, actualment, es troba en bon estat de conservació. A sobre seu, un rètol dibuixat indica ‘Cartes’ i, al costat, hi ha dues cases pintades.

Una curiositat és que durant l’etapa de confinament per la pandèmia de la Covid-19, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, va signar un ban municipal per donar total llibertat de moviments al Ratolinet Pérez i la Fada de les Dents perquè poguessin dur regals als menuts als quals els caiguessin algunes dents durant el confinament.

Comentaris
To Top