Ciutat

Ban municipal: el Ratolinet Pérez i la Fada de les Dents, lliures de circular per Sabadell durant el confinament

La bústia del Ratolinet Pérez a Sabadell / ALBERT SEGURA

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha emès un ban municipal en què dona total llibertat de moviments al Ratolinet Pérez i la Fada de les Dents per dur regals als menuts a qui els caigui alguna dent durant el confinament. En el text, l’alcaldessa felicita els menuts pel “bon comportament” que estan tenint en quedar-se a casa en aquests dies tan complicats i ajudar a lluitar, així, contra la Covid-19.

En el ban s’estableix l’agraïment per seguir també les pautes d’higiene per evitar el contagi, com ara rentar-se les mans i fer tasques de la llar, així com els deures de l’escola. En el text també s’aconsella “que aprofitin aquests dies per jugar amb els seus germans i germanes, si en tenen, i amb els seus pares, i que no s’oblidin de parlar amb les seves àvies i avis, que segur que enyoren menjar-los a petons, i que aprofitin la tecnologia i facin videotrucades amb ells, perquè diuen que una imatge val més que mil paraules…”.

I davant la possibilitat que a algun nen li caigui alguna dent, autoritza la visita del Ratolinet Pérez i la Fada de les Dents a les cases de Sabadell perquè pugui seguir repartint regals a tots els que els caigui alguna dent durant aquests dies”. Afegeix, però, que aquestes visites s’hauran de fer de nit, utilitzant guants i mascaretes i rentant-se les mans freqüentment.

Podeu llegir la carta sencera a continuació.

Comentaris
To Top