Ciutat

Cap de setmana calent a les carreteres de Sabadell: una desena d’accidents i alcoholèmies positives

La Policia Municipal de Sabadell va advertir de fins a deu actuacions relacionades amb el trànsit entre divendres i diumenge

Cap de setmana intens a la xarxa viària de Sabadell. La Policia Municipal de Sabadell va advertir de fins a deu actuacions relacionades amb el trànsit entre divendres i diumenge. En total s’han notificat quatre accidents de trànsit –un d’ells amb alcoholèmia positiva– i sis diligències per conduir superant la taxa d’alcohol permesa.

Divendres 18 d’agost

A les 07:40 hores del divendres 18 d’agost, a l’avinguda Lluís Companys amb el carrer Clàudia, va produir-se un accident de trànsit per la col·lisió entre un turisme i un patinet. La conductora del patinet, de 23 anys, va ser traslladada al CUAP Sant Fèlix amb ferides lleus.

Dissabte 19 d’agost

A les 02:50 hores del dissabte 19 d’agost, al carrer Girona amb el passeig Comerç, una patrulla de la Policia Municipal de Sabadell va fer la prova d’alcoholèmia a la conductora d’un turisme, de 24 anys, amb resultat positiu de 0.52 mg/ i se li va confeccionar una denúncia administrativa.

A les 22:40 hores del dissabte 19 d’agost, a la plaça Catalunya, es va fer prova d’alcoholèmia al conductor d’un turisme, de 40 anys, amb resultat positiu de 0.34 mg/l. Va intervenir una unitat de la Policia Local, que va confeccionar una denúncia administrativa.

Diumenge 20 d’agost

A les 01:20 hores del diumenge 20 d’agost, al passeig Espronceda amb el carrer Aprestadors, es va realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor d’un turisme, de 42 anys, amb resultat positiu de 0.40 mg/l. Es va confeccionar una denúncia administrativa i hi va intervenir una unitat de la Policia Municipal.

A les 02:00 hores del diumenge 20 d’agost, al carrer Buxeda 126, es fa prova d’alcoholèmia al conductor d’un turisme, de 34 anys, amb resultat positiu de 1.05 mg/l. Agents de la Policia Municipal van procedir a obrir diligències judicials per un delicte contra la seguretat viària i van immobilitzar el vehicle.

A les 02:21 hores del diumenge 20 d’agost, a l’avinguda Francesc Macià 35, es va produir la caiguda d’un patinet. Es fa prova d’alcoholèmia al conductor del patinet, de 30 anys, amb resultat positiu de 0.76 mg/l. Va ser traslladat a l’hospital Taulí en estat ebri i van intervenir dues unitats del SEM i una de la Policia Municipal.

A les 02:52 hores del diumenge 20 d’agost, a la plaça Ramon Llull 11, es va fer la prova d’alcoholèmia a la conductora d’un turisme, de 70 anys, amb resultat positiu de 0.74 mg/l. La unitat de la policia que va intervenir va confeccionar una denúncia administrativa.

A les 10:11 hores del diumenge 20 d’agost, al carrer Picañol 24, es va produir un accident de trànsit per la col·lisió entre un turisme i una bicicleta. La ciclista va haver de ser traslladada a l’hospital Taulí amb contusions.

A les 21:12 hores del diumenge 20 d’agost, al carrer Fra Luis de León 214, va produir-se un accident de trànsit per la col·lisió entre un turisme i un patinet. El conductor del patinet, de 19 anys, no va necessitar ser traslladat a cap centre hospitalari.

Comentaris
To Top