Ciutat

Mor Alfonso Martí, històric veí de Ca n’Oriac

Alfonso Martí

Alfonso Martí, veí històric del barri de Ca n’Oriac, ha mort aquesta setmana als 90 anys. Martí ha estat un dels engranatges clau de Ca n’Oriac des de la seva arribada, el 1951. Nascut a Múrcia, va ser un dels primers emigrants murcians que s’assentava a Sabadell. I fins i tot va ser un dels encarregats de portar la imatge de la verge de la Fuensanta a Sabadell.

En l’àmbit laboral, Martí ha estat també una peça clau de la vida comercial sabadellenca. Després de treballar durant molts anys a l’hostaleria, a l’avinguda de Matadepera i al Centre de Sabadell, va fer guardiola per comprar el seu propi local, que ha estat el negoci familiar de tres generacions. L’any 1968 inaugurava el bar La Parada, llegat familiar de Martí.

El funeral tindrà lloc a la parròquia del Sagrat Cor de Sabadell (Ca n’Oriac) a les 10.45 h.

Comentaris
To Top