Ciutat

Els bars se sumen a la festa amb oferta de música al carrer

Una dotzena de bars i restaurants de la Sabadell han elaborat una programa amb desenes d’activitats musicals

Els bars i restaurants s’han sumat a la festa i han organitzat un autèntic sarau a peu de carrer. Sota el paraigua del Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de Sabadell, una dotzena de bars i restaurants de la ciutat han volgut portar la festa a peu del seu negoci i han elaborat una programa amb desenes d’activitats musicals durant els dies de Festa Major per a tots els públics: concerts en directe, DJs, vermuts musicals, rumba, entre d’altres.

“L’hostaleria forma part de Sabadell, volem teixir la ciutat també des de la festa”, apunta Jordi Roca, president del Gremi d’Hostaleria de la ciutat. La Festa Major representa, per als  professionals del sector, un molt bon moment. “És la manera que la festa estigui a tot arreu, que arribi a més places i carrers”, apunta. Considera que l’hostaleria demostra així “la seva implicació” i les seves “ganes de sumar” per la ciutat.

Els bars i restaurants més propers a la programació de Festa Major són els que, generalment, es beneficien de l’eufòria festiva. Segons han assegurat diversos establiments, aconsegueixen doblar (i fins i tot quadruplicar, en alguns casos) la facturació de qualsevol altre cap de setmana. El 80% dels establiments cèntrics i de l’Eix Macià es beneficien de la festivitat, segons la darrera enquesta que va elaborar el D.S, coincidint amb la festa de l’any passat.

Les propostes

DISSABTE 2

Vermut musical 12 h Rauxa Bodega

Marc  Suàrez. 12h Karmela’s Cafè

DJ vilalta. 12 h Olut i Balboa

Retal. 13h Riff, Estoneta i CMS.

Surfing Robbers. 14 h Riff, Estoneta i CMS

DJ sneaky & FRIENDS 18 h El Suau i Lamotta.

DJ George Ordóñez 20 h Buteco

Xavi Rizo 21 h Morrosko

DJ kode 2. 22 h Taps i Kawama

DJ otto music. 22 h Riff, Estoneta i CMS

DIUMENGE 3

Marc Suárez. 12 h Gastrobarbes

Roger Padró. 12h Karmela’s.

Vermut musical 12 h Rauxa Bodega

Nelu Rovira 12 h Morrosko

DJ Daax 12 h Olut i Balboa

Black Gers Áafan boko. 13 i 14h Riff, Estoneta i CMS

DJ Sneaky & FRIENDS 18 h El Suau i Lamotta.

Los confinados. 13.30 h Is Different Bar

DJ George Ordóñez 20 h Rauxa

DJ NAY. 22 h Taps i Kawama.

Comentaris
To Top