Ciutat

FOTOS | Dorian fa vibrar l’Eix Macià

dorian
Marc Gil i els seus han fet gaudir l'Eix Macià / Victor Castillo

Dorian ha estat un dels plats forts del d’aquest dissabte de Festa Major. La gran presència de públic al davant l’escenari de l’Eix Macià així ho ha evidenciat. A canvi, el grup d’electropop barceloní ha regalat als sabadellencs una gran nit de música que ha fet vibrar a tots els presents.

Amb el seu cantant, Marc Gil, al capdavant la banda s’ha ficat ràpidament el públic a la butxaca. I és que tocant temes tan coneguts com ‘La tormenta de arena‘, ‘A qualquier otra parte‘ i ‘Los amigos que perdí‘, entre altres, res podia fallar. Dirigint-se als espectadors, Gil, ha demanat “gaudir de l’estiu i les festes”. Destacant també el clima, ja que com ha expressat “ens ha respectat”, en referència a la previsió de pluja que havia rondat els dies previs a la seva actuació.

Una gran performance on la música, però també els contrastos de llums han creat una gran atmosfera. Tota una experiència que, sumada als cants a l’uníson dels presents han fet que l’espectacle de Dorian hagi estat un dels més aplaudits de la jornada. I això que han tingut un gran competidor previ, el Carlos d”Eufòria’, que ha causat furor durant la seva actuació. Però quan a l’escenari hi ha talent no cal triar, només gaudir. I això és el que han fet els sabadellencs en una potent nit de Festa Major.

Fotos Victor Castillo

dorian

dorian

dorian

dorian

dorian

dorian

dorian

dorian

Comentaris
To Top