ESPORTS

David de la Cruz abandona la Vuelta

La mala sort persegueix De la Cruz / Astana

La mala sort i un nou infortuni persegueixen David de la Cruz una vegada més. El sabadellenc ha hagut d’abandonar la Vuelta abans de la disputa de la 16a etapa a causa d’una gastroenteritis. Així ho ha anunciat el seu club, l’Astana, a través d’un comunicat a xarxes socials.

De la Cruz es trobava onzè a la classificació general i estava completant una notable Vuelta, a només 36” del top10. Aquest dissabte va fregar el triomf d’etapa i estava formant part del grup capdavanter tots els dies. Malgrat que va poder completar el recorregut de forma excel·lent, el cap de setmana ja va requerir una pastilla pel mal d’estómac i, ahir, en el dia de descans va estar amb febre. Avui s’han confirmat els pitjors presagis i el sabadellenc abandona la ronda espanyola. Una vegada més, De la Cruz es troba un obstacle en el seu camí que l’obliga a acabar abans de temps.

Comentaris
To Top