Ciutat

L’acord per la reforma dels jutjats centra la visita institucional de la consellera Ubasart a Sabadell

consellera ubasart
La consellera s'ha fet la foto institucional amb alcaldessa i regidors / Aina Torres

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart, ha visitat Sabadell aquest dissabte. Ho ha fet per participar en l’acte d’homenatge al militant antifranquista, Cipriano Martos. Abans, però s’ha desplaçat a l’Ajuntament de Sabadell on ha estat rebuda institucionalment per l’alcaldessa, Marta Farrés i regidors dels diversos grups municipals.

Una de les qüestions principals era saber si parlaria sobre la reforma dels jutjats. I ho ha fet, de manera breu. Ubasart ha expressat que “apostem per concentrar tot el pol judicial a l’espai actual i fent-lo créixer”. A continuació, s’ha compromès a celebrar una reunió “amb operadors judicials, jurídics i Ajuntament per explicar-los el pla que tenim i rebre propostes”. La consellera ha tancat el tema afirmant que confia en el fet que el projecte fructifiqui ben aviat. I és que el projecte que va iniciar l’exconsellera, Lourdes Ciuró, hauria de començar aquesta tardor.

consellera ubasart

La consellera i l’alcaldessa a la sala de plens / Aina Torres

Per la seva part Farrés ha confiat en el fet que la trobada servís per abordar el tema del nou edifici judicial. “És un greu problema de ciutat i en necessitem l’ampliació, en parlarem i esperem arribar a bon port”, ha destacat.

A la visita d’Ubasart també ha dedicat unes paraules a Cipriano i el llegat de la lluita antifranquista a Sabadell. Tot en un discurs que després ha ampliat durant l’acte d’homenatge. Posteriorment, la consellera ha signat el Llibre d’Honor de la ciutat, s’ha fet la foto institucional a les escales de l’Ajuntament i s’ha reunit a porta tancada amb l’alcaldessa.

Comentaris
To Top