ESPORTS

L’Astralpool CN Sabadell es classifica per a la final de la Copa Catalunya

David Palma donant instruccions a les seves jugadores en una imatge d'arxiu. /Lluís Franco

L’Astralpool CN Sabadell es troba a tocar del primer títol de l’any. Les de David Palma han guanyat amb solvència al Mediterrani (19-11) i s’han classificat per a la final de la Copa Catalunya. El partit pel trofeu es jugarà demà a la Joan Serra del CN Mataró a les 18.30 hores. El rival serà l’amfitrió que s’ha imposat al C.N. Terrassa en l’altre semifinal.

Al partit d’avui, la igualtat ha durat un període. Als primers 8’, el Mediterrani ha aguantat les envestides sabadellenques i ha anat igualant els avantatges fins ben entrat el quart on el CNS ha començat a posar una curta distància al marcador (6-4). Ha estat al segon que les de David Palma han obert una escletxa significativa i han agafat la via ràpida cap al triomf. Amb un parcial de 6-2, s’ha arribat al descans amb sis gols d’avantatge i el partit gairebé resolt.

Malgrat que al tercer han fet un intent de reduir diferències les barcelonines (14-8), només ha estat un miratge. Al darrer quart, les waterpolistes de l’Astralpool han acabat de consolidar el còmode triomf amb dos gols més d’avantatge (5-3), deixant el definitiu 19-11. Les noies del CNS han començat la temporada com la van acabar i buscaran sumar el primer títol de la temporada demà. La primera pedra en un any on l’objectiu és fer la plena i continuar ampliant la llegenda.

Comentaris
To Top