Ciutat

El Mercat de la Creu Alta organitza una degustació de tapes cada mes

El primer dissabte de cada mes, el Mercat de la Creu Alta organitza una degustació de tapes que prepararan els mateixos paradistes. La intenció és degustar els productes del mercat a un preu de dos euros cada tapa i convertir el mercat en un espai que es prepararà per l’ocasió.

La iniciativa, ‘El Mercat va de tapes’, també comptarà amb una actuació del DJ Àlex Silva i s’habilitaran espais per a poder seure per l’ocasió.

D’altra banda, divendres 29 de setembre a les 17 h s’inaugura al mercat l’exposició fotogràfica ‘Empoderades’, una ruta fotogràfica amb testimonis de dones treballadores de cooperatives de comerç just de països com Marroc, Nicaragua i l’Índia.

Cristina Mateo, nova presidenta del Mercat de la Creu Alta de Sabadell

Comentaris
To Top