CASTELLAR

Pepco, el ‘Primark polonès’, arriba a Castellar del Vallès

La companyia també té un establiment a Sabadell

Castellar del Vallès compta des del passat cap de setmana amb una nova botiga. Es tracta de Pepco. La companyia, coneguda popularment com “el Primark danès”, s’ha establert a la zona del polígon del Pla de la Bruguera, al carrer del Berguedà. Dissabte, molts castellarencs van aprofitar la inauguració de l’establiment per veure l’oferta de productes a l’espai.

Entrada de la botiga Pepco a Castellar | D.S

La marca d’origen polonès, dedicada a la comercialització de roba i accessoris low cost per a tota la família, ja va obrir a inicis d’any una botiga al Centre Comercial Via Sabadell, a Sant Pau de Riu-sec. És l’únic establiment a la ciutat, el qual compta amb 708 metres quadrats. Des de la marca observaven aleshores Sabadell com un enclavament estratègic per continuar amb la seva expansió a Espanya, on té més d’un centenar de botigues.

Pepco, amb més de 20 anys de trajectòria en el sector, té presència a més d’una dotzena de països europeus, amb més de 3.000 punts de venda. La firma s’ha posicionat com a referent en moda infantil amb una àmplia gamma de productes amb preus assequibles.

Obre una nova botiga de roba i articles per a la llar a Sabadell

Comentaris
To Top