Diners

Obre una nova botiga de roba i articles per a la llar a Sabadell

Pepco Roba Familiar

Es tracta de Pepco, una marca considerada per a molts com el ‘Primark holandès’

Imatge de l'interior d'una botiga de Pepco / CEDIDA

La marca d’origen polonès Pepco, dedicada a la comercialització de roba i accessoris low cost per a tota la família, ha obert aquest dimecres una botiga al Centre Comercial Via Sabadell, a Sant Pau de Riu-sec, que donarà feina a 15 persones. Es tracta del seu primer establiment a la ciutat, el qual compta amb 708 metres quadrats. Des de la marca veuen Sabadell com un enclavament estratègic per continuar amb la seva expansió a Espanya, on té més d’un centenar de botigues.

Pepco, amb més de 20 anys de trajectòria en el sector, té presència a més d’una dotzena de països europeus, amb més de 3.000 punts de venda. La firma s’ha posicionat com a referent en moda infantil amb una àmplia gamma de productes amb preus assequibles. Pepco és considerat per a molts com el ‘Primark polonès’.

Amb aquesta obertura, el Centre Comercial Via Sabadell diversifica la seva oferta comercial. MediaMarkt, Wala, Leroy Merlín, Conforama o Mercadona són algunes de les botigues de les quals disposa.

Comentaris
To Top