Ciutat

Un conductor begut xoca contra un mur d’una parada d’autobús a Sabadell

Els fets van tenir lloc a la carretera de Terrassa

Cap de setmana accidentat a Sabadell. Diumenge a la tarda, poc abans de les 18 hores, una unitat de la Policia Municipal es va haver de desplaçar fins a la carretera de Terrassa, a l’altura del número 367, al barri dels Merinals, on un turisme va xocar contra un mur al costat d’una parada de bus.

En arribar, els agents van identificar el conductor del turisme, de 46 anys, i se li va realitzar la prova de l’alcoholèmia. En ella, va donar positiu amb una taxa de 0,52 mg/l (la taxa màxima genèrica permesa és de 0,25 mg/l). Posteriorment, es van realitzar les corresponents diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària, per conduir sota la influència de begudes alcohòliques, i es va traslladar el vehicle a dependències municipals.

Comentaris
To Top