Diners

IDP s’adjudica el projecte per a la construcció de la base logística de l’exèrcit de terra

La base s’ubicarà en una parcel·la de 85 hectàrees al parc de la Rinconada, a Còrdova / cedida

El grup IDP s’ha adjudicat el contracte d’assistència tècnica per a la redacció del projecte bàsic, d’execució i estudi de seguretat i salut de la base logística de l’exèrcit de terra a Còrdova, promoguda pel Ministeri de Defensa.  La base, denominada general Javier Varela, s’ubicarà en una parcel·la de 85 hectàrees en el parc industrial de La Rinconada, proper a Còrdova, amb un pressupost inicial de 350 milions d’euros, i constarà de més de trenta edificis distribuïts en cinc grans àrees segons la seva funció: emmagatzematge i distribució, reparació i manteniment, calibració i anàlisi, operació i comunicacions, i serveis.

L’empresa sabadellenca es va presentar a la licitació a través de la UTE enginyeria BIM Còrdova, conformada per IDP enginyeria i Arquitectura Iberia S.L. i Ecointegral Ingeníeria S.L. El contracte ascendeix a quatre milions d’euros, s’executarà íntegrament en BIM (Building Information Modeling) i s’haurà de realitzar en un termini de setze mesos. Segons apunten fonts de l’enginyera, aquest projecte significa una “gran importància estratègica i representa una oportunitat històrica per a contribuir al desenvolupament econòmic i tecnològic de Còrdova”.

L’enginyera sabadellenca, que recentment va comptar amb la visita oficial de la vicepresidenta del govern espanyol, Nadia Calviño, va tancar el primer semestre amb uns ingressos de 15,2 milions d’euros, que representa un increment del 14,9% respecte del mateix període de l’any anterior, un EBITDA de 3 milions d’euros, equivalent a un 19,8% sobre dels ingressos, i un EBT de 2,5 milions d’euros.  Durant aquest període, l’empresa ha aconseguit un creixement sostingut i ha consolidat la seva posició en el mercat. Avui dia, compta amb una cartera de projectes signats pendents de produir que ascendeix a 72,3 milions d’euros.  IDP és el primer grup de serveis d’enginyeria basats en BIM a Espanya, amb presència en mercats internacionals i amb sòlides capacitats i credencials en verticals d’activitat clau per al sector privat (indústria, logística, retail, energia, data center, medi ambient i infraestructures).

Comentaris
To Top