Ciutat

La 2a cursa Race For Life frega els 1.300 participants

Race For Life

La cita solidària d’Oncolliga aplega prop de 1.300 corredors, superant en un centenar la xifra dels 1.200 participants en la primera edició

El bon ambient ha regnat durant tota la jornada / David Chao

La 2a cursa Race For Life ha tornat a ser un èxit. I és que la iniciativa de la Fundació Oncolliga ha aplegat enguany 1.276 corredors. Una xifra propera als 1.300 i que supera en gairebé un centenar els 1.200 participants en la primera edició. D’aquesta manera, un mar de samarretes roses ha recorregut aquest diumenge Sabadell per una bona causa.

Cita solidària

L’esdeveniment ha mantingut recorregut. Un trajecte circular de 5 km que ha començat i acabat al mateix punt, el carrer de Pi i Margall. Ja fos en família, amics, amb el gos o portant el cotxet cadascú ha pogut fer el trajecte al seu ritme. Així i tot, els 3 primers a arribar han rebut uns petits obsequis. Pels homes les marques s’han situat al voltant dels 17 minuts i les dones al voltant dels 19.

Race For Life

Prop de 1.300 persones han participat en la cursa / David Chao

Però el cronòmetre, en aquesta ocasió, ha estat el menys important. Ja que el premi gros se l’han endut els beneficiaris de la Race For Life. Aquests són malalts de càncer, professionals, atenció domiciliària i investigadors de la malaltia que enguany rebran els prop d’11.200 euros que s’han recaptat amb la cursa. Una xifra superior a l’aconseguit en la primera edició.

“El suport de la gent ens anima a continuar”

Des d’Oncolliga la satisfacció ha estat màxima. Sobretot per l’assistència. “Pensàvem que en ser pont seríem menys, però la gent ha respost i estem molt contentes” , ha expressat la presidenta d’Oncolliga Sabadell, Isabel Rojas. “Rebem molt de suport de la gent i també agraïment dels beneficiaris, són petits detalls que ens animen a continuar”, ha afegit.

L’entitat es basa en la feina voluntària i en aquesta edició ha comptat amb prop de 45 membres. “És un treball social que fem, dies com aquests ens ajuden molt perquè ens donen motivació i suport financer”, ha afirmat Judit Roca, una de les voluntàries.

La Race For Life es va consolidant, a poc a poc, a la ciutat. Un fet que omple d’orgull a la Fundació i que esperen que perduri en el temps fins que es converteixi en una tradició més per a tots els sabadellencs.

Fotos David Chao

Race For Life

Race For Life

Race For Life

Race For Life

Race For Life

Race For Life

Comentaris
To Top