ESPORTS

Els sèniors del Club Natació també coincideixen en la primera derrota

Una acció del partit entre el Club Natació i CV Barcelona a Les Naus / CEDIDA

Després de completar el doblet de victòries en les dues jornades inicials, els sèniors del Club Natació Sabadell també han coincidit en la seva primera derrota de la temporada. El masculí de Superlliga2 va caure a la pista del Club Volei Sóller per un ajustat 3-2 en un partit on va fregar una espectacular remuntada.

L’equip de Roberto Pozzato va cedir en els dos primers sets davant la superioritat de l’equip mallorquí tant en defensa com en atac (25-19, 25-18). En el tercer, els nedadors van capgirar la situació gràcies als cinc primers punts consecutius aconseguits pels germans Rejón. La distància va eixamplar-se fins al 7-17, per escurçar diferències en el marcador amb un 18-25.

El quart set va ser més igualat, arribant al 18-18 en el marcador. En els punts finals, el Club Natació va estar més encertat, guanyant per 22-25 i forçant el tie-break. La iniciativa va ser del conjunt sabadellenc (3-6) fins al 11-12. En el tram decisiu, els locals van estar més inspirats i van endur-se el cinquè set per 15-12, propiciant així la primera ensopegada de la lliga.

Sense opció

La visita del CV Barcelona suposava una prova de foc pel sènior femení a Les Naus. El conjunt blaugrana va mostrar-se superior en els dos primers sets (15-20, 17-25).

El partit semblava decidit, però el Club Natació va saber reaccionar amb orgull, dominant el tercer set i tot apuntava al quart. De nou el Barcelona va recuperar la seva millor versió per sentenciar per 24-26. De totes maneres, l’equip de Xavi Perales va oferir una bona imatge.

Comentaris
To Top