Ciutat

Les Bruixes del Nord defensen el seu espai: “Ens volen fer fora”

El PP considera que hi ha “possibles irregularitats” en l’utilització d’un pàrquing de Vimusa per part de les Bruixes del Nord

Les bruixes del Nord van concentrar-se ahir a les portes de l’Ajuntament de Sabadell per carregar contra una moció que el Partit Popular de Sabadell va presentar inicialment al ple municipal d’ahir, que interpel·la directament l’entitat.

El PP considera que hi ha “possibles irregularitats” en l’utilització d’un pàrquing de Vimusa de Torreguitart actualment utilitzat per les Bruixes del Nord. Cuca Santos, líder dels populars, sosté que el pàrquing subterrani ubicat a la ronda de Collsalarca número 41 s’està utilitzant com a “magatzem i indústria artesanal”. Ara bé, ha decidit posar en pausa aquesta moció, que demana “solucionar l’ús inadequat de l’aparcament” fins a disposar dels documents pertinents. “Ja decidirem si ho presentem al ple del mes vinent o no”, va apuntar Santos durant la sessió plenària. En aquest sentit, la moció ha quedat aturada.

Un espai cedit fa 20 anys

“Ens volen fer fora d’un espai que està en desús des de 1992”, vam lamentar les Bruixes a les portes de l’Ajuntament. Critiquen també que no disposen d’un altre espai per a deixar el material. L’espai està cedit a través d’un conveni a l’associació veïnal. “Se’ns acusa de fer activitats lucratives, industrials i lucratives, i tot això és mentida”.

El PP denuncia “irregularitats” en l’ús d’un pàrquing de Vimusa de Torreguitart

Comentaris
To Top