Ciutat

FOTOS | La 27a edició de Fira Nuvis reuneix 1.800 parelles

fira nuvis
La cita permet veure els vestits més actuals / David Chao

La Fira Nuvis ha celebrat la seva 27a edició a Sabadell. En aquesta ocasió prop de 1.800 parelles amb data de casament han visitat la Fira Sabadell per ultimar els detalls del seu gran dia. I és que a l’espai s’hi ha pogut trobar de tot: vestits, maquillatges, planificadors de casaments, viatges de lluna de mel i molt més.

Des de l’organització Anna Soler i la seva filla Anna Gómez s’han mostrat molt satisfetes. “Estem molt contentes per l’assistència i també perquè hem incorporat la desfilada de vestits, novetat que ens permet presentar les noves col·leccions i agrada molt a les parelles”, han explicat. Remarcar les dades del públic és important, perquè si durant la Covid el sector va patir molt, ara s’ha tornat a recuperar i es troba en creixement: “Ho hem notat a les últimes fires, la gent té moltes ganes de celebrar i fer-ho especial”, han assegurat.

fira nuvis

Anna Soler i Anna Gómez / David Chao

A més a més, el format dels casaments també ha canviat i això s’ha pogut notar a la fira: “Ara es fan casaments més íntims, amb menys convidats i trobem una major digitalització”, han comentat. Tot i això, hi ha aspectes que no passen de moda: “Els vestits i la lluna de mel són els productes estrella i amb més demanda”, han afirmat amb satisfacció.

Fotos David Chao

fira nuvis

fira nuvis

fira nuvis

fira nuvis

fira nuvis

fira nuvis

Comentaris
To Top