ESPORTS

FOTOS | Intensitat i ganes de capgirar la situació en l’entrenament dirigit per Gerard Bofill

Gerard Bofill observa l'entrenament dels seus homes a Sant Oleguer / Lluís Franco

Després de la destitució de Jaume Milà i el nomenament ja oficial de Carlos Rosende com a nou director esportiu, ara la principal incògnita se centra a la banqueta. Tots els escenaris estan oberts. La idea del club era fer un canvi total en l’àrea esportiva que també afectava el tècnic Gerard Bofill i sembla que es manté aquesta idea. De totes maneres, el temps juga en contra i és complicada l’arribada imminent d’un nou entrenador per afrontar el duel de diumenge (16 h) davant el CD Lugo de Pedro Munitis.

De moment, Gerard Bofill ha dirigit la sessió d’aquest dimecres a l’Estadi Josep Molins de Sant Oleguer. Un entrenament en el qual s’ha vist màxima intensitat i ganes de capgirar la situació. Els jugadors s’han mostrat molt motivats. El tècnic, tot i la difícil situació en la qual es troba, estava tranquil i concentrat en la seva feina, al costat del seu segon, Ángel Martínez. També ha presenciat una part de l’entrenament el director general del club, Bruno Batlle, qui acompanyarà aquest dimecres a la tarda a Jaume Milà en la roda de premsa del seu comiat.

Ara mateix, Bofill prepara el partit contra el Lugo pensant que s’asseurà a la banqueta diumenge. Sembla el més probable. I després? Això ja li pertocarà el nou director esportiu Carlos Rosende, qui probablement té la decisió presa. El nom d’Óscar Cano és el que més sona, precisament perquè va ser una de les seves apostes en el Deportivo. Experiència no li falta a l’entrenador granadí, avalat per les seves bones campanyes en el Castellón sobretot. Caldrà esperar. Pas a pas.

FOTOS: LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top