ESPORTS

Óscar Cano ja mana al Sabadell amb l’objectiu de canviar la dinàmica

Óscar Cano parlant amb Ángel Martínez durant la seva primera sessió / Lluís Franco

Viatge des de Granada, primera presa de contacte amb el club i a entrenar. Óscar Cano ja mana a Sabadell. Aquest dimarts, en sessió de tarda, ha presentat les seves idees i plantejaments claus als jugadors abans de trepitjar la gespa de la Nova Creu Alta. Durant els 15 minuts inicials, els mitjans han tingut l’oportunitat de veure els primers moviments i gestos d’Óscar Cano i el seu segon, Elias Martí, amb el suport d’Ángel Martínez que continua a l’staff tècnic. “Està a les vostres mans”, ha estat el seu missatge, clar i directe. Aquest dimecres serà presentat de manera oficial.

El repte d’Óscar Cano és majúscul: canviar la pitjor dinàmica (7 derrotes consecutives) del Sabadell en tota la seva història per capgirar una situació molt delicada. Tampoc és la primera vegada que el tècnic granadí afronta una situació així. La més semblant va ser en l’etapa al Castelló de la temporada 18/19. Curiosament, el Sabadell, d’alguna manera, va propiciar la seva arribada: una victòria arlequinada al Nou Castàlia (amb gol d’Adri Cuevas) va precipitar la destitució de David Gutiérrez, ‘Guti’, i la incorporació de Cano amb el conjunt orellut com a cuer amb 13 punts (jornada 17), a 4 de la teòrica permanència.

L’antecedent del Castelló

Cano va debutar amb derrota al camp del Peralada (1-0), però de mica en mica va poder redreçar el rumb, amb un bon tram final de lliga: en les últimes 7 jornades només va encaixar aquella derrota a la Nova Creu Alta (2-1) en un duel dramàtic que va decidir Arturo al temps afegit. El Castelló va segellar la salvació en l’última jornada i amb molt patiment contra el Barcelona (2-1) amb el segon gol, de César Díaz, el minut 90, desfermant l’eufòria a Castàlia. En 22 jornades, l’equip de Cano va sumar 31 punts de 66 possibles, amb només cinc derrotes.

Ara hauria de repetir una trajectòria semblant al Sabadell per sortir de la zona de descens. Comença una mica més lluny de la permanència, però amb més marge de temps. Óscar Cano, però, no vol pensar més enllà del pròxim partit. L’objectiu més immediat és Teruel, dissabte a partir de les 4 de la tarda, davant un rival que també estrenarà entrenador després de la destitució de Víctor Bravo. Arrenca l’etapa Óscar Cano.

FOTOS: LLUIS FRANCO

Comentaris
To Top