Ciutat

Llegeix les notícies més destacades de les últimes hores a Sabadell

nou passeig

L’actualitat informativa de Sabadell arriba carregada de notícies, en un divendres marcat per l’encesa de llums de Nadal

L’actualitat informativa de Sabadell arriba carregada de notícies, en un divendres marcat per l’encesa de llums de Nadal, que donaran el tret de sortida a la campanya.

La campanya viurà el seu tret de sortida oficial aquest divendres amb la tradicional encesa de llums, que servirà per arrencar la programació nadalenca a la ciutat. Enguany, la cita tindrà lloc en tres punts diferents, amb la voluntat d’acostar-se a tots els sabadellencs.

Encesa de llums a Sabadell: quan i on serà?

El 24 de novembre de 2022 es va presentar el nou Passeig als sabadellencs. Després d’onze mesos d’obres, sorolls i molèsties la reinauguració d’aquest eix central per la ciutat va tenir una gran rebuda. I és que cal recordar que l’actuació, amb un cost d’1,2 M d’euros, va servir per col·locar 65 arbres-23 més dels que hi havia abans- construir noves zones enjardinades i elements singulars com un pòrtic de llum i aigua i dos conjunts de brolladors.

Primer any del nou passeig de la Plaça Major de Sabadell

L’incivisme tindrà impacte en la butxaca de la gent. L’Ajuntament de Sabadell ha anunciat que començarà a sancionar aquelles conductes de les persones propietàries de gossos que no respectin l’espai públic i dificultin la convivència, d’acord amb les obligacions recollides en l’Ordenança Municipal de Benestar Animal.

Fins a 400 euros de multa per als propietaris de gossos incívics

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de Sabadell ha atès pràcticament mig miler de dones (461) que han patit alguna mena de violència masclista i 34 fills. En el que va de 2023, s’han dut a terme 2.103 atencions. Set de cada deu casos estan relacionats amb violència dins l’àmbit de la parella o exparella. Les principals demandes de les dones són l’atenció psicològica (43,9%) i l’atenció jurídica (39,5%).

El SIAD de Sabadell ha atès 461 dones maltractades el 2023

El Ministeri de Transports i els sindicats han arribat a un acord dijous a la tarda per desconvocar la vaga que havia de començar aquest divendres contra el traspàs de Rodalies a la Generalitat. Segons han confirmat fonts sindicals, la desconvocatòria s’estén a tots els dies, és a dir, aquest divendres, el 30 de novembre i 1, 4 i 5 de desembre.

Desconvocada la vaga dels treballadors de Renfe

Comentaris
To Top