Ciutat

FOTOS | Sabadell recorda les persones sense llar

taula sensellarisme
Persones sense llar han explicat el seus testimonis / Aina Torres

La Taula de Sensellarisme de Sabadell, coordinat per l’Ajuntament de Sabadell i de la mà de Creu Roja Sabadell, Actuavallès, Càritas, Ningú Sense Sostre, Fabrik i altres organitzacions han organitzat aquest divendres a la tarda un seguit d’actes a la plaça del Mercat Central de Sabadell. A la cita s’hi ha pogut trobar xocolata,  te àrab, activitats infantils i altres propostes. Entre elles, hi ha hagut també una exposició impulsada per Actuavallès i una taula rodona sobre la història de vida de les persones sense llar.

Fotos Aina Torres

taula sensellarisme

taula sensellarisme

taula sensellarisme

taula sensellarisme

taula sensellarisme

taula sensellarisme

Comentaris
To Top