Ciutat

El Llaminer rep la visita d’un Llaminer petit amb idèntica disfressa

El Llaminer a la seva caseta amb el menut Leo / CEDIDA

El Llaminer s’ha convertit en el personatge més popular i carismàtic de Nadal. Aquest divendres, amb l’obertura de la primera finestra del Calendari d’Advent, la seva actuació va provocar l’admiració dels més menuts i els pares en un ambient espectacular. El que segurament no es podia imaginar el Llaminer és la visita d’un altre Llaminer. El petit Leo, que aviat farà tres anys, va aparèixer per la seva Caseta, instal·lada a la façana lateral del Consistori, amb una disfressa idèntica.

L’obra d’art ha estat obra de l’àvia del nen, la Núria, qui no s’ha deixat cap detall. Una feina impecable. El Leo, acompanyat dels seus pares Anna i Raül, lluïa orgullós rodejat d’altres nens que contemplaven l’escena amb sorpresa. La història del Leo només és una mostra de l’atracció del personatge nadalenc a la nostra ciutat.

Comentaris
To Top