ESPORTS

L’Astralpool CN Sabadell cau davant el Sant Andreu abans de l’aturada

Mati Ortiz, en una imatge d'arxiu, va anotar dos gols en la derrota de l'Astralpool. /Victor Castillo

L’Astralpool CN Sabadell femení va caure davant el CN Sant Andreu (13-10) i arribarà a l’aturada en la tercera posició de la lliga. Les santandreuenques continuaran invictes, al capdavant de la taula, i obren una escletxa de dos partits amb les de David Palma, que també van perdre davant el Mataró fa algunes setmanes. Comandades per l’ex del Club Natació, Elena Ruiz, des de l’inici les locals van voler portar el ritme golejador.

La mateixa Ruiz va obrir el marcador de penal i després que Bea Ortiz igualés, Gisel·la Farré i Marina Cordobés van posar la distància de dos gols. Al darrer minut del període, de nou Ortiz i Laura Ester va posar l’empat a 3. L’intercanvi de cops va durar fins al descans i és que els gols de Paula Crespí i Elena Ruiz van ser igualats per Bea Ortiz i Irene Casado abans que Ari Ruiz posés el 6 a 5 al canvi de porteria.

De penal, un altre gol d’Elena va obrir la diferència i la seva germana Ari la va retornar després que Sabrina van der Sloot reduís. La jove Cristina Solo va donar emoció a un darrer quart que va començar de forma immillorable amb l’empat, obra de Mati Ortiz. El cop va ser ben rebut per un Sant Andreu que va assestar el ganxo definitiu amb un gran parcial. Elena, Crespí i Ari van retornar el còmode avantatge local. Entremig, Judith Forca va anotar el seu gol per a deixar el final més obert, però dos gols més de Paula Crespí i Alba Muñoz van sentenciar l’enfrontament abans que Mati maquillés el marcador amb el 13 a 10. Ara, amb la disputa de l’Europeu i el Mundial, aturada de les competicions de clubs fins a finals de febrer.

Victòria abans de la Champions

L’equip masculí de l’Astralpool, per la seva banda, va aconseguir una victòria més patida del que s’esperava a la piscina del CN Catalunya (11-14). Els de Quim Colet es van imposar amb una actuació espectacular de Fran Valera (sis gols) abans de la ‘final’ del dimecres davant el Novi Beograd. Amb aquest triomf, els sabadellencs ja són segons, a dues victòries del líder Barceloneta.

Comentaris
To Top